Publiek Vervoer maakt gebruik van cookies.Meer weten?

Vervoer gegarandeerd: ook na 1 januari 2018

Afgelopen maanden heeft de aanbesteding voor het leveren van ‘publiek vervoer in Groningen en Drenthe’ gelopen. Op donderdag 9 november 2017 heeft dit geleid tot een definitieve gunning. De vervoerders Taxi Nuis, UVO,  De Grooth Vervoer | Connexxion en De Vier Gewesten i.c.m. Taxi Dorenbos en Taxi Centrale Zwolle zullen per 9 april 2018 voor publiek vervoer gaan rijden.

Van 1 januari tot en met 8 april.


De contacten met de huidige vervoerders lopen tot 1 januari 2018 (m.u.v. het leerlingenvervoer, dat loopt tot 1 augustus 2018). De contracten met de (nieuwe) vervoerders gaan in per 9 april 2018. Wij kunnen melden dat alle gemeenten inmiddels overbruggingsafspraken hebben gemaakt met hun huidige of nieuwe vervoerder, voor de periode 1 januari tot en met 8 april 2018. Dit betekent dat de continuïteit van vervoer voor Wmo-pashouders en leerlingen in het leerlingenvervoer in Groningen en Drenthe niet in gevaar komt. De lijnbelbussen rijden tot 9 april ongewijzigd door.

 

Start publiek vervoer 9 april 2018

In maart 2018 worden reizigers en inwoners in Groningen en Drenthe geïnformeerd over de start van publiek vervoer per 9 april 2018: wat gaat er wel en wat gaat er niet veranderen. Houdt hiervoor de website www.publiekvervoer.nl in de gaten.

Meer berichten