Publiek Vervoer maakt gebruik van cookies.Meer weten?

Belangrijke informatie reizen op vrijdag 30 november Wmo-pashouders Midden-Groningen

Als gevolg van een staking op vrijdag 30 november kunnen Wmo-pashouders uit de gemeente Midden-Groningen helaas niet reizen met hun Wmo-pas. Woont u in een andere gemeente? Dan kan dit wel. Het kan zijn dat de chauffeur iets later dan gepland bij u komt. Wij vragen u hiervoor uw begrip.

 

Wmo-pashouders Midden-Groningen

    • De vervoerder Connexxion | De Grooth heeft iedere Wmo-pashouder uit Midden-Groningen die een rit heeft gereserveerd op vrijdag, geprobeerd te bellen. Vooralsnog gaan we er van uit dat ritten op zaterdag wel worden gereden. Mocht dit niet zo zijn dan zal de vervoerder u bellen (mits u een telefoonnummer heeft doorgegeven). Hou hiervoor de website van Connexxion in de gaten: www.connexxion.nl/publiekvervoer
    • Zowel Publiek Vervoer als de vervoerder Connexxion kan aan deze situatie niets veranderen. We hebben geen invloed op de staking. Klachten over het ‘niet rijden’ kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
    • Ritten van ‘medisch noodzakelijke aard’ worden wel gereden. U wordt, als u een rit heeft gereserveerd naar het ziekenhuis voor bijvoorbeeld een dialysebehandeling of dagbesteding wel naar het ziekenhuis gebracht.

Leerlingenvervoer 

Kinderen die reizen met het leerlingenvervoer worden wel naar school gebracht. De vervoerder doet zijn uiterste best om alles volgens reisplanning te laten verlopen. In uitzonderlijk gevallen kan het zijn een andere chauffeur uw (pleeg)kind naar school brengt of haalt. Wij vragen uw begrip.

 

Sociale werkplaats

Werknemers die gezamenlijk reizen naar hun werkbedrijf (sociale werkplaats) zullen ook worden vervoerd. Ook hier geldt dat er misschien een ander chauffeur komt halen of brengen. De vervoerder doet zijn uiterste best om alles volgens reisplanning te verlopen. Wij vragen uw begrip.

 

Voor meer informatie over de staking of achtergrond verwijzen wij naar de website www.midden-groningen.nl

Meer berichten