Publiek Vervoer maakt gebruik van cookies.Meer weten?

Publiek Vervoer

Compliment voor Bert

Bij deze wil een compliment geven aan de chauffeur die op Moederdag 10 mei mijn moeder van 90 jaar bij mij naar huis heeft gebracht in een hoosbui.


Ik vond de service GEWELDIG..HULDE! Ik hoop dat deze email ook aan deze chauffeur wordt doorgegeven. Hij verdient dit compliment want hij was ook doornat en zijn auto vermoedelijk ook.


Met vriendelijke groeten, de dochter van mevrouw

 

Connexxion/ DeGrooth vervoer: Dit compliment hebben we doorgegeven aan onze chauffeur Bert Buring. Hij was blij verrast en wist zich de rit nog te herinneren. Bert is heel blij met dit compliment. “Ik vind het erg leuk om chauffeur te zijn, de leuke interactie met mensen geeft mij veel energie. Daarom kan ik dit nog jaren volhouden. Ik heb het prima naar mijn zin” aldus Bert. Mede namens Bert, bedankt voor het leuke compliment!

Meer verhalen

Publiek vervoer bestaat natuurlijk niet zonder u, de reiziger. Bent u ook wel eens benieuwd wie uw medereizigers zijn en waarom ze gebruik maken van publiek vervoer?

 

En wie werken er eigenlijk achter de schermen? De planner, de telefoniste, de chauffeur. Maar ook uw Wmo-consulent, het serviceloket van de gemeente, de buurtbusvereniging. In deze rubriek laten wij u kennismaken met mensen die er voor zorgen dat publiek vervoer bestaat. De reiziger én de mensen achter de schermen.

 

Kent u iemand die u via ‘het verhaal van’ in het zonnetje wilt zetten? Laat dan een compliment achter via deze website!